Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: şifre girisi..:((
MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2006 17:22 

..program iyi güzel calısırken ..1 hafta kadar kullanmadık..bu arada atölyedeki dier bütün makinaları birbirine bagladık (ag baglantısı ile)ne olduysa ondan sona oldu zati.artık calısmıyor..adeko merkezi aradım silip yeniden yükleyin dediler..makineyi agdan ayırdım silip yeniden yükledim ama nafile..yine aynı problem sürekli karsıma aynı menü cıkıyor ve acılış kodu istiyor benden ..ne yapacagımı bilemiyorum bu konuda bana yardımcı ola bilecek varsa sevinirim..simdiden cok tesekkürler..kolay gelsin::))

we shell see

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2006 21:54 
Site Admin

İki tür problem olabilir:

1) Şifre isteyen ekranda Program durumu ne görünüyor <font color="navy"><b>LİSANSLI</b></font id="navy"> mı <font color="navy"><b>KİLİTLİ</b></font id="navy"> mi <font color="navy"><b>DENEME</b></font id="navy"> mi?

Eğer klavyenizde SCROLL-LOCK tuşu basılı durumda ise program <b>LİSANSLI</b> durumda da olsa şifre ekranı açılşta ekrana gelir, ve siz program açılış şifresi istiyor sanabilirsiniz.

2) İkinci olasılık şu: Telefonla aktarılan şifrelerde harf hataları olabiliyor.

yusuf@adeko.com.tr adresine, <font color="red"><b>MID</b></font id="red"> ve <font color="red"><b>Kurulum</b></font id="red"> kodlarını e-mail atabilir misiniz?

Biz de size aynı şekilde <b>Açılış</b> kodunu gönderelim, siz kopayla&yapıştır yaparak programı açabilirsiniz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2006 22:05 

...problem giderilmistir..sagolun ilginiz icin yanlız verdiginiz adreslere yarın birgün sorun cıktıgıda bas vura bilir cözüm isteye bilirmiyiz..her icin tesekkürler..[:D]

we shell see

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2009 21:46 

slm benım program calısmıyor kilitli yazıyor açılış kodu lazım gönderebilirmisiniz msn adresım hasanucak@hotmail.com <font color="red"></font id="red"> bekliyorum

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2009 11:34 
Site Admin

Programı satın aldığınız firma ile irtibata geçmeniz gerekmekte.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2010 14:23 

ne yani şimdi ben lisanslı aldığım ürünün kurulumu için bu kadar uğraşıyor olmam normal mi? açılış kodu için ürünü aldığım firma ile görüşmemde yeterli olmadı, bu ürünü aldığım için pişmanın 2.500 TL verilerek alınan bir ürünün bu kadar başıboş bırakılması üzücü.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 13:43 
Site Admin

Sayın ugurceli,

Şifre alma işlemi en fazla 1 dakika içinde bitmektedir. Ne tür bir sorunla karşılaştınız, merkez ofisimizi arayarak detaylı bilgi verebilir misiniz?

Alternatif olarak anahtar (dongle) seçeneğiniz de var, belki biliyorsunuz. Bu durumda şifre işlemleri tamamen ortadan kalkıyor.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: