Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: agt boy kapaklar hakkında
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 00:35 

agt boy kapaklar adekoda ek*** ve renkleri yok ama arconda var neden acaba ben adeko kullanıyorum ama bakıyorumki piyasadaki emsallerinden geride sanki NEDEN?..........

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 11:47 

tek artsı agtnin bir iki kapağının fazla olması olduğu için adekonun geri kaldığını düşünmek çok mantıksız geliyor bence kaldıki adeko6.3de şuan 231 farklı model kapak var süreklide talepler doğrultusunda yenileri ekleniyor

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 13:59 

Slm 5506 ismiyle yazan arkadaş agt kapaklar dışındaki Adeko programının sence eksikleri ve yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde yazmanı rica ederim..Teşekkür ederim.

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 15:14 

farklı modelde kapakların olmasımı yoksa piyasada sürümü olan kapakların olmasımı

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 15:17 

fazla bir şey yazmaya gerek yok piyasadaki eşdeğer programlarla karşılaştırıp eksiklerinizi belirleyip yeni şeyler ekleyerek onlardan bir adım ileride olmanızı umuyorum ve ayrıca piyasadaki bazı programlar daha işlevsel adekoda olmayan özellikler ve iç mimari için gerekli olan herşey var evet belki bir çoğu adekodada var ama ulaşmak zor daha basite indirgenmiş ve daha işlevsel bir program düşünerek hareket etmelisiniz bence çünkü bir çoğumuz bilgisayarla yeni tanışıyor ve yeni kullanıyoruz bizlerin siz program yapımcıları gibi programa hakim olmamız mümkün değil o yüzde DAHA BASİTE İNDİRGENMİŞ VE DAHA İŞLEVSEL PROGRAM...tabiki bu benim fikrim umarım dikkate alırsınız.......

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2007 15:56 

Son eklediğiniz yazınızı Adeko 7 istekler bölümünde okumuştum.Sizden bu yüzden özellikle detaylı bir açıklama istemiştim.Adeko Mutfak programı kullanıcıların istekleri doğrultusunda gelişen bir program,dolayısıyla burada kullanıcıların vereceği bilgi ve öneriler önem arz etmektedir. Arcon hakkında bilginiz var anladığım kadarıyla ,sizce Arcon da olan fakat Adekoda olayan(mutfak ile ilgili)
özellikler nelerdir.?

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Ara 2007 17:49 
Site Admin

Her programın kendine göre artıları olduğu bir gerçektir.

Kullanıcılar, kendileri için hangi artının daha önemli olduğuna tabii ki kendileri karar vereceklerdir.

ADeko'nun başka programlarda olmayan artılarını burada bir kez daha vurgulamak ihtiyacı hissediyorum:

1- Gerçeğe yakın kaplama
2- Tam otomatik kolon kiriş kertmeleri
3- Parametrik modül tipleri (sadece en, boy, derinlik değil)
4- Müşteri, cari ve proje takip yetenekleri
5- Tüm AutoCAD komutları
6- Doğrudan DWG formatı ile çalışma
7- Katı modelleme

ADeko olmasaydı, bu işlevlerin tümüne sahip olmak için 4-5 program satın alıp 15-20 milyar para ödemek gerekecekti.

Bu arada, piyasadaki programlarla ilgili yaptığımız bir araştırma sonucunda aşağıdaki grafiği elde ettik:

http://www.adeko.com.tr/panelprogkarsilastirma.pdf

Şurası da bir gerçek ki, özellikle son 3 yıldır diğer programlardan ADeko'ya doğru bir geçiş var. Referans listemize bir göz atmanız kafi. Bunlardan bir kısmı diğer programların referans listelerinde görünüyorlardı son birkaç yıla kadar:

http://www.adeko.com.tr/mc_pager.asp?show=REFERANSLAR

Yalnız tekrar ediyorum, biz her bakımdan üstünüz diyemeyiz tabii ki. Programımızı kullancılardan gelen talepler doğrultusunda geliştiriyoruz.

Ancak hala sizden net bir öneri duymuş değiliz???

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 149 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: