Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: MALZEME EDİTÖRÜ
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2008 16:17 

Ben malzeme editörüne malzeme ekliyorum fakat her eklenilen malzeme adına tek tek dosya oluşturuyor.Ben şunu istiyorum..mesela çanakkale seramik adı altında klasör oluşturup çanakkale seramiğin bütün malzemelerini girmek istiyorum...Fakat şuanda malzeme eklerken diyelim ki amazon 9901-mat süper beyaz ekliyorum bu tek klsör oluyo başka biri yine ayrı bir klasör...(umarım analatabildim isteiğimi) ben kendi arasında ayrılabilen malzemeleri tek bir ad altında toplamak istiyorum...nasıl ki vitra klasörüne girdiğimde içinde çeşitleri görebiliyorum öyle...
Bir de şu sroun var...diyelim yer karolarında resmi 33*33 olarak giriyorsunuz..ama döşemede tek resmi yerleştiriyor.yerde atıyorum200*200 kocaman bi seramik oluyor..ancak photoshopta 4*4 şeklinde 4 seramiği birleştirip aralarına beyaz derz dolgu atarsam isteiğim oluyor.ama adekonun kendi materyallerinin içinde tek seramik görünenlerde var onları nasıl yerleştiriyor? Kısaca ben tek resim kaydeeyim program derz çizgilerini kendi yapsın istiyorum...:))

TASARIM

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2008 18:57 

SORUYU BUGÜN SORDUM CEVABINI TESADÜF Kİ BUGÜN BULDUM GEREK KALMADI 6.3 ÇÖZMÜŞ BİRAZ DA BEN ÇÖZDÜM TEŞEKKÜRLER

TASARIM

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2008 13:50 
Site Admin

Fırsatını bulmuşken bir de reklam yapalım, müthiş bir seramik programı da yazıyoruz.

Nisan'daki banyo-seramik fuarında görücüye çıkacak.

Aşırtmalı-şaşırtmalı-balık sırtı döşeme şekilleri, parametrik derz araları, dekor atama, yatay-dikey bordür geçme, döşeme şablonları oluşturma vs. hepsi oldukça pratik oldu.

Ayrıca bütün bir klasördeki seramik imajlarından otomatik olarak malzeme kütüphanesi oluşturan bir de program yazdık.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2008 11:30 

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by ayser96</i>

SORUYU BUGÜN SORDUM CEVABINI TESADÜF Kİ BUGÜN BULDUM GEREK KALMADI 6.3 ÇÖZMÜŞ BİRAZ DA BEN ÇÖZDÜM TEŞEKKÜRLER

TASARIM
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Ayser sorunun cevabını söyleyebilirmisin. Çünkü bende aynı problemi yaşıyorum. mutfağın alınında duran tek parça kocaman bi taş gibi görünüyor seramik meramik yok derz yoz anlıyacağın.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2008 14:29 

6.3 versiyonunu kullanıyorsanız kaplama ayarlarına girin atayacağınız malzemenin üzerine çift tıklayın ebadı(cm)bölümüne seramik ölçünüzü girin.20.00X20.00 cm şeklinde girmelisiniz. 20X20 cm seramik için,uygula dediğinizde işlem tamamlanmış olacaktır..

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2008 15:00 

Anladım tşkr zaten o aşamada otomatik olarak 200mm*200mm olarak veriyor program. merak ettiğim şu mesela ebadını 20*60 yaptığımda derz boşlukları neden görülmüyor.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2008 16:21 
Site Admin

Derz aralarını, jpeg üzerinde 2 bitişik kenara şerit olarak işleyerek elde etmek mümkün; şimdilik.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: