Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Kulplar ve renderle ilgili
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2008 12:35 

Arkadaşlar mesela ben modülü yerleştiriyom fakat modül ters açılması gerekebilyopr mesela sağken sol solken de sağ açılabilmesi gerekiyor... işte ben bu modüle sağ tıklıyorum kapak açılımını değşiştiryom tamam herhangi bi sorun yok fakat render aldığımda yine kapak ters görnüyor.
2. sadece kulp modelini değiştirebilirmiyim ?
3. Alt kapakları farklı üst kapakları farklı bi renk nasıl yaparım?
4. jpg formatında olmayan daha modern kapak modellerini kütphane
ekleme şansınım vardmıdr varsa bile bunu nasıl yaparım ve nasıl uygularım? ( Eklenen kapakların üstünde material editörden renk değişikliği yapma şansımız olacak mı ? )

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2008 15:13 

arkadaşlar biri bana yol göstersin nasıl yapacam hadi kulplardan vazgeçtim kapak renklerini nasıl farklı yapabilrim. alt kapaklar farklı üst kapaklar farklı renklerde nasıl olabilir. yada mesela sadece çekmeceler ne bilim işte farklı farklı renkleri aynı mutfakta nasıl uygularım???

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2008 15:23 

yukardan değiştir>kapak rengi>istediğin bi rengi seç misal 5 nolu renk tamam de değişmek istediğin kapağın kulbuna tıkla ve kaplama ayarlarına baktığında seçmiş olduğun rengin kodu gelmiş olacak kapak 5 diye istediğin rengi ata uygula

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2008 21:17 
Site Admin

Açıkcası, imaj kapaklarımız üzerine çok eğilmedik.

Hem söz ettiğiniz problemleri hem de yeni imaj kapakları kullanıcının kolayca ekleyebilme özelliklerini bir sonraki ana versiyonda getiriyoruz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2008 10:44 

KAPAK RENGİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN,ekranın üst sol köşede yazı ile belirtilen (değiştir) ve (kapak rengi) açılan menüden bir renk seçin ve renk kodunu unutmayın(örneğin kırmızı kodu 1)tamam deyip rengini değiştirmek istediğiniz kapağın kulp bölümünü seçtiğinizde kapağın rengi değişecektir.Kaplama ayarları bölümünde rengini değiştirdiğiniz kapak kodu ile birlikte gelecektir.(KAPAK 1)Bu kapağa kaplamak istediğiniz dokuyu atayabilrsiniz

KAPAK MODELİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN kapak modelleri bölümünü açın kapak modelinizi seçin , aynı penceredeki yerleşim şekli bölümünde ÖZEL'i seçin yerleştir dedikten sonra modelini değiştirmek istediğiniz kapağın KULP bölümünü seçin kapak modeli değişecektir..Eğer kulbunu değilde modülü seçerseniz o modül üzerindeki bütün kapakların modeli değişecektir..

ÜMİT

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2008 11:29 

Ya umarım gelecek versionda bunu daha rahat ve pratik bi yolla yapabilirz bu şekilde olaması hem bekleyen müşteriyi hemde bizi çok zor duruma sokuyor. Çünkü normal standtlarda bir mutfağın alt kapaklarına değişik müşterinin istediği malzemeyi atamak epeyce uzun bi zaman alıyor.( kendi adıma konuşuyorum ). yeni kapak modelleri ve jpg formatında olan kapak modelleri üstünde oynama yapma şansını elde edebilrsek çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 155 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: