Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Adeko 4.2 bir süre sonra neden sorun yaratıyor....
MesajGönderilme zamanı: 13 Şub 2008 01:56 

Merhaba iyi çalışmalar. Adeko 4.2 Demo versiyonunu kullanmaktayım. Adeko programını çalıştırdıktan bir süre sonra Modül penceresindeki tüm modül resimleri kayboluyor ve projemi kaydedemiyorum. Programı kapattığımda isa hata raporu veriyor. Kullandığım PC Core 2 Duo işlemciye sahip, ama
adekoyu Görev Yöneticisinden CPU0 olarak ayarlamama rağmen programda herhangi bi gelişme olmadı. Bunun sebebi nedir? Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Adeko'yu satın aldığımdada bu gibi sorunlarla karşılaşacakmıyım? İyi Çalışmalar.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Şub 2008 11:22 

Ekran kartınızı güncelleyin yine aynı sorunu yaparsa programı kaldırıp yeniden kurun.CPU işine gelince tek adekoda çalışırken bununla ilgili birşey yapmanıza gerek yok sadece iki adeko'da birden çalışmak istediğinizde icad.exe yi iki CPU paylaştırmanız gerekir.Adeko'yu satın aldığınızda eğer bu tür problemler olursa programdaki yardım menüsündeki uzaktan desteğe tıkladığınızda programı satın aldığınız bayii sizinle irtibata geçip sorununuzun donanımlamı yoksa programlamı ilgili olduğunu zaten çözecektir.

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Şub 2008 20:39 
Site Admin

Ne kadar zamandır 4.2 demosu kullanıyorsunuz?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2008 01:09 

Ekran Kartımın modeli Asus ATI Eax1550 256MB/1GB. Ekran Kartımın en son Driverını indirerek birde öle deniyeceğim, işallah o zman sorun yaşamadan biraz kullanabilirim programı. Zaten bu sorunu yaşadığım anda programı sildim ve yeniden kurdum ama yine aynı sorunu yaşamaya devam ettiğim için burada sizlerle paylaşmak istedim. Adeko 4.2 yi bundan önceki bilgisayarımda süresi bitene kadar kullanmaya çalışmıştım. Yeni bilgisayarımı topladım ve adekonun performansını Core 2 Duo da görmek istedim, bundan sonraki olayları biliyorusunuz zaten. Bu arada bugün 9 gün olmuş programı kullanmaya başladığım.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2008 22:08 

Bana yardımcı olacak kimseler yok galiba bu sitede? Bumudur Adeko nun Teknik Desteği?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2008 03:55 

daha önce ben de 4.2 nin demosunu kullandım bir süre. ancak program her süre dolduğunda bilgisayarı formatladım. sonra bunun doğru bir yöntem olmadığını farkederek 6.2 satın aldım. 4.2 ile kıyaslanmayacak kadar iyi. katı modelleme modülünü almadım ama yine de işimle ilgili tüm tasarımları çizebiliyorum. tavsiye ederim. çok iyi bir program. ayrıca teknik desteğe gelince.adeko kullananların en acemisi benim sanırım. yaklaşık 1 yıldır sabırla ilgileniyorlar. demo versiyon tanıtım için olduğundan belki teknik destek verilmiyordur. bu arada diğer programların demolarını dahi vermiyorlar. direk kullanmadan satın almanızı istiyorlar. bence 4.2 demosunu kullanarak program hakkında fikir edinmeye çalışmayın. murat124 ile mercedes arasındaki kadar fark vardır bence. geçen evdeki pc ye 4.2 nin demosunu kurdum. inanın kullanamadım. 6.3, 4.2 ye göre çok rahat kullanılabilen bir program. bilhassa renderi çok iyi. http://www.flickr.com/photos/22419157@N05/2162375926 adresini tıklayın ve adeko 6.3 ile çizdiğim bir yatak odası. bunu adeko 4.2 de çizmek çok zor. bu renderi de alamazsınız zaten.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: