daha önce ben de 4.2 nin demosunu kullandım bir süre. ancak program her süre dolduğunda bilgisayarı formatladım. sonra bunun doğru bir yöntem olmadığını farkederek 6.2 satın aldım. 4.2 ile kıyaslanmayacak kadar iyi. katı modelleme modülünü almadım ama yine de işimle ilgili tüm tasarımları çizebiliyorum. tavsiye ederim. çok iyi bir program. ayrıca teknik desteğe gelince.adeko kullananların en acemisi benim sanırım. yaklaşık 1 yıldır sabırla ilgileniyorlar. demo versiyon tanıtım için olduğundan belki teknik destek verilmiyordur. bu arada diğer programların demolarını dahi vermiyorlar. direk kullanmadan satın almanızı istiyorlar. bence 4.2 demosunu kullanarak program hakkında fikir edinmeye çalışmayın. murat124 ile mercedes arasındaki kadar fark vardır bence. geçen evdeki pc ye 4.2 nin demosunu kurdum. inanın kullanamadım. 6.3, 4.2 ye göre çok rahat kullanılabilen bir program. bilhassa renderi çok iyi.
http://www.flickr.com/photos/22419157@N05/2162375926 adresini tıklayın ve adeko 6.3 ile çizdiğim bir yatak odası. bunu adeko 4.2 de çizmek çok zor. bu renderi de alamazsınız zaten.