Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 5 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: render da ışık sorunu ve renk
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2008 15:08 

arkadaşlar projede sorun yok fakat render yaparken eflatun olarak kalan yerler oluyor ve bide duvarlarda ve dolap üstlerinde gerksiz gölgeler kalıyor bu 6.3 ün render secenekleri karışık biraz sanırım 4.2 den birden 6 ya geçince afalladım...render yapıyorum ama sonuç berbat.hani o fotoğraf gibi renderlar ...?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2008 12:46 

Eflatun bölgeler o malzemelere katman atılmadığı için çıkar eflatun bölgelere malzeme attığınızda düzelecektir,gölge olayı ise üst dolapların üstünde çıkıyosa ışığın özelliklerine girip z kotunun 260 da olduğundan emin olun

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2008 12:12 

teşekkür ederim ama sorun başka ben çözümüde buldum 4.2 de yapılan çizimleri 6.3 te açtığım zaman oluyor bütün katmanlara renk atmama rağmen yinede boyamıyor boyadığı yerlerde de aşırı gölge oluyor çözüm basit projeyi 6.3 te çiziyorum tekrar.
ilginiz için teşekkür ederim...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2008 12:50 

ADEKO 4.2 de çizilen çizimleri ADEKO 6.2 de açtığınızda klavyeden 46>enter yaparsanız faal sürüme dönüştürebilirsiniz. Yeniden çizmenize gerek kalmaz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2008 23:49 

küçük bir ayrıntı;4.2 den 6.3 e proje aldığınızda boyalı modda çok kasacaktır bunu engellemek için adeko yı açın klavyeden ar>enter >hepsi>enter>tümüne evet>enter bu işlemi tümüne evet gidene kadar yaptıktan sonra dosyadan 4.2 ile çizilmiş projenizi içeri alın klavyeden 46>enter dedikten sonra projedeki tüm cihazları silip klavyeden ar>enter >hepsi>enter>tümüne evet>enter bu işlemi tümüne evet gidene kadar yaptıktan sonra cihazları yerlestirin ve tüm katmanlara yeni renkleri atın,uzak ışığı silin ve render yapın.

www.cizimci.com

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 5 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: