Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 9 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: adeko=autocad=3ds max.
MesajGönderilme zamanı: 27 Tem 2008 23:05 

arkadaşlar adekonun renderii iyi bulmayanlar için yazıyorum bu konuyu.adeko da çizmiş olduğunuz projenizi bildiğiniz gibi autocadde acabiliyoruz.herkes bunu biliyor demi!autocadde adekoda çizdiğim projemizi import ettikten sonra 3ds max te açabiliyoruz bunuda biliyonuz demi!3ds max te adekoda çizdiğimiz projemize profosyonel bir render işlemi uygulayabilirsiniz.bence tabiki ilk önce adeko ama sonra çok ciddi projelerde uygulamak açısından 3dsmax render kısmını kullanın derim.

kimsnin hakkını yemeyin

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2008 18:24 

adekodan dediğin gibi max e atıyorum çizim dosyasını fakat adekoda çizilen modeller max de katı model olarak gözükmüyor. hata veriyor..

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2008 18:51 

Sayın poomse acaba siz max ın bayiliğini falan mı aldınız ikide birde ısrarla max den bağsediyorsunuz,buyurun o halde arkadaşa yardımcı olun

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 10 Ağu 2008 01:55 

kusura bakmayın.bikaç gündür nette girmiyodum.cevabını veriyorum.sen ilk önce
adekoda çizdiğin projeni autocadde import etmek zorundasın yoksa olmuyo.hata veriyo autocadde import et sonra maxın import kısmından autocad dosysını seç.sonuç olarak adekoda çizdiğin proje direk max çizmiş gibi oluyo.sonra maxda rendeer yapabilirsin.

kimsnin hakkını yemeyin

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 10 Ağu 2008 01:59 

bu sözlerim çizimciye.hocam benim demek istediğin autodesk gibi büyük bir firmanın çok yakında benim ülkemin benim mühendislerimin hazırladığı alın teri dökerek yaptığı program yani adeko rakibi olacak maxxın.bunuda yapacaksınız.şimdiden maxle uyumlu çalışıyonuz inşallahta onları geçeceksiniz.dünyada 3d programlar arasında birinci olmanızı isterim.çünkü siz benim toprağımın insanısınız.

kimsnin hakkını yemeyin

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2008 23:32 

şu import olayını biraz daha açarsanız sevinirim 3d nin render kalitesi harika.hele bide düzgün bi yazıcınız varsa mükemmel i yakalamak hiç te zor değil...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2008 00:39 

simdik soyle oluyorr... once ise 3ds maxi pc ne kurmakla basliosun sonra file-import diosun sonra alttan dwg uzanntili dosyani gosteriosun sonrada rendering- render diosun bu kadar hadi kolay gelsin....

?FSaN?_D?SiGN

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2008 20:44 

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by poomse</i>

bu sözlerim çizimciye.hocam benim demek istediğin autodesk gibi büyük bir firmanın çok yakında benim ülkemin benim mühendislerimin hazırladığı alın teri dökerek yaptığı program yani adeko rakibi olacak maxxın.bunuda yapacaksınız.şimdiden maxle uyumlu çalışıyonuz inşallahta onları geçeceksiniz.dünyada 3d programlar arasında birinci olmanızı isterim.çünkü siz benim toprağımın insanısınız.

kimsnin hakkını yemeyin
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">Vay be. Gözlerim yaşardı. Ne kadar duygusal bir yaklaşım. Geçenlerde yetişin arkadaşlar ADEKO 6,2 nin kırığı var internette linkler bozulmadan yetişin diyen de galiba sizdiniz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2008 14:13 

evet arkadaşım ben oyum.haksızda değilim yani bizim mühendislerimiz çalışıyo emek harcıyo bu programı yapmak için.bikaçtane çabulcu çıkıyo emeklerini çalıyo emekçilerin.gene olsa gene yaparım.ihbar ederim.

kimsenin hakkını yemeyin

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 9 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 97 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: