Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 4 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: kapak hatası
MesajGönderilme zamanı: 11 Ağu 2007 18:59 

Adeko 6.2 de son yüklenen formatında yeni kapaklardan DEKAPE adlı kapağı dolaplara uyguladığım da kapak hata veriyo yani kaplama ayarlarını yaptığım zaman kapak normal görün ümünden pembe bir görünüm oluşuyo yine aynı kapağı kullandığım zaman program hata veriyo ve kitleniyo bu yeni eklenen kapağı incelemenizi tavsiye ediyorum belki benim durumumda olan kullanıcılar vardır. bir de kaplama ayarı yaparken çizmiş olduğum pencerenin manzara resmi kaplamada kayboluyor ve cam da bembeyaz bi görüntü oluşuyo bunun sebebi nedir? ekran kartımı değiştirdim gene aynı sorun devam ediyo şirket personelinizden biri son gelişinde ekran kartımın ve bilgisayarımın iyi oldugunu sölemişti bunları nasıl halledebilirim yardım ederseniz memnun olurum çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

S.Başar

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Ağu 2007 19:28 

Merhaba,manzara için kaplama ayarları>malzeme>Z-adeko>$3P$_cam ı cam katmanına ata olucaktır

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Ağu 2007 19:41 

Evet bazı kapaklarda ufak tefek sorunlar var yakında çıkacak 6.3 düzeltileceğini sanıyorum.Şöyle bir yolla halledebilirsin >c>program files>adeko 6 trk>kapak>Dekape dwg dosyasını aç kaplama ayarları>malzeme>üst sağ köşedeki >nesne gir sağ tıkla nesne ekle de tümünü seç enter çıkan tüm POLYLINE ledeki malzemeleri kaldır kaydet kapat,sonradan çiziminde kapağa istediğin rengi atayabilirsin

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2007 10:41 
Site Admin

DEKAPE adlı kapak 6.2 de dahil olmak üzere resmen yayınladığımız kurulumlarda bulunmamaktadır.

6.3'de yayınlayacağız.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 4 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 86 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: