Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 5 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: RENDER
MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2007 19:09 

selamlar ben adeko 6 kullanıyorum. ama sizin şu adeko 6 çıktıları diye gösterdiğiniz renderların hiçbirni alamıyorum. bana foto gerçekçi render (aynı çıktı örneklerinizdeki gib) nasıl alınır birileri anlatabilir mi lütfen ? (ama eğitim filmlerindeki gibi olmasın onları da denedim olmuyor. yeterli değil o anlatımlar)
Teşekkürler

istanbul

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2007 10:21 

Sizin kaplama işlemini yaparken izlediğiz yol hakkında daha detaylı bir açıklama yaparsanız ve kullandığınız duvar formu ,ışık kaynağının odadaki konumu ve şiddeti kaplama kalitesini etkileyen nedenlerden bazıları olduğu için size yardımcı olabilmemiz için detay bilgilere ihtiyacımız var..Bilgilerinize..

Not:Bilgisayarınızın özelliklerini belirtin lütfen(İşlemci,Ram,Ekran kartı vs..

Ümit

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2007 12:31 

bilgisayar özellikleri şöle :
Intel (R) Pentium ;(R)4 CPU 3.000 GHz 3.01GHz ,1,000 GB RAM
NVIDIA GeForce FX 5200 ekran kartı (bilgisayar özelliklerinden pek anlamıyorum bulabildiklerim bunlar)

bu projede çizdiğim duvar tipi L duvar bi duvarda yüksek bi pencere var. ışık olarak spot mu? florasan mı? tavan aydınlatma mı? gün ışığı mı yani neleri kullanabileceğimi bilmiyorum zaten. hangisini kullanırsam ve değerlerini kaç yaparsam en iyi sonucu alırım onları bilmiyorum. Kısacası L bir mutfakta ne tür ışığı hangi şiddette kullanırsam iyi sonuç alırım diyelim.

istanbul

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2007 14:30 

Öncelikle ben CİZİMCİ.COM dan ADEKO yetkili bayii murat

Bilgisayarınızın özelliği render kalitesini hiçbir zaman etkilemez pc özelliği render kalitesiyle değil hızıyla alakalıdır,sizin pc niz render hızı için fena sayılmaz ama biz AMD işlemciyi tavsiye ederiz hız için.

Kaliteye gelince profosyonel render ayarları öyle tarifle olacak bir iş değildir her projeye ve bakış açısına göre değişkendir,özel ışık ayarlarını koordinatlarını ve çözünürlük değerini çok iyi ayarlamak gerektiği gibi önceden render kalitesinde çok büyük bir etken olan malzeme editöründen nesnelerin yansıması parlaklığı ışığa olan tepkisi vesaire gibi ince ayarlar yapılması gerekir ki bu ayarlar her malzeme için farkı değerler gerektirebilir misal açık renkli bir doku ile koyu renkli bir dokunun parlama seviye değerleri farklıdır

Kısacası biz ADEKO 6 yı sattığımız müşterilerimize bu ince ayarları ve detayları haftaiçi mesai sattleri içind 1 yıl boyunca ücretsiz olarak anında (canlı destek) uzaktan yardım ile pc lerine bağlanıp MSN VEYA GOOGLETALK İLE sesli olarak bire bir gösteriyor gerekirse bizim,hazır ince ayarları yapılmış malzeme editörünü hatta modül kütüphanesini onların programına yüklüyor ve her çizdiği projelerine ışıkları nerelerde ve hangi değerlerde olması gerektiğini gölge ve kalite ayarlarını görerek tarif ediyoruz

Sizde programı hangi bayii den almışsanız onlarla irtibata geçin yetkili bayii lerde uzaktan erişim hizmeti var size yardımcı olacaklardır.

Bu arada ADEKO 6 ya yeni başladıysanız bence çokta profosyonel render için okadar acele etmeyin,bizim hayatımız render la geçiyor kalitenin sonu yok çünkü,hergün bişeyler keşfediyorsunuz,zaten programı aldığınız bayii makul kalitedeki render ayarlarını göstermiş olması gerekiyor.

Şukadarınıda söyleyeyim ki cok programları inceliyoruz dünyada henüz mutfak çizim programlarında ADEKO 6 nın render kalitesinde daha hızlı render yapan program yok emin olabilirsiniz,mutfak çizim programları arasında diyorum,değişik amaçlı daha kaliteli render yapan programlarda var fakat hem çok uçuk rakamlar olduğu gibi adam gibi destek hizmetleride olmadığı gibi bir mutfak projesini bir tam günde ancak çizebilir ve 1 ila 2 günde rendera bırakmanız gerekebilir. [:)]

İYİKİ ADEKO VAR

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2007 17:08 

teşekkür ederim sanırım biraz çalışmam gerekecek render konusunu öyle görünüyor.

istanbul

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 5 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 143 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: