Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: sürgülü kapaklarda düzenleme
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2008 16:38 

6.3'deki yeni eklenen sürgülü kapakları yerleştir dediğimde kapak modeli değiştiriliyor diyor fakat hiç bir işlem gerçekleşmiyor.yeni eklenen sürgülü kapakları kullanamıyorum.programımıda bugün yeni yükledim ama sorunlarım yüklemeden öncede aynıydı.yeni eklenen bombeli kapaklarında ölçüsü değişmiyormu.sorunlarımı ayrıntılı cevaplarsanız sevinirim.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2008 18:08 

Ray dolap içini yerleştirdikden sonra Kc komutu ile kapağınızı çizip yerleştirebilirsiniz ve RK50~RK100 arası kodlu kapakları ray kapak için kullanabilirsiniz. Kaplama Ayarlarında KapakAlt, KapakÜst, ve KapakGöbek katmanlarından renklerini değiştirebilirsiniz.
Bombeli kapaklara gelince BMB kodlu kapak açıklamasında da yazdığı gibi H=60 olan cam kapaklar için, KPK36 ve KPK36STR ise H=36 yüksekliğindeki kapaklar için geçerlidir, bu kapaklarda genişlik önemli değildir.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2008 22:57 

yanıtlarınıza teşekkür ederim.yalnız 5 bölmeli kapağı kullanamıyorum yerleştiremiyorum.seçim yapınca yerleştiriliyor diyo ama birşey olmuyor.daha fazla bilgi verirmisiniz.Fuarda mahmut hoca sürgülü dolaplarda çizim kolaylıklarından bahsetti fakat pratik yapamadık.ne gibi kolaylıklar ve özellikler eklendi kullanıcılar için.kolaylıklardan bahsedermisiniz

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: