Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: adeko
MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2008 18:58 

mutfak kapaklarının renklerini ayrı vermesini ,spot lamba konulabilmesi,kiler dolabının kapağını acabilmek ve içindeki kiler sepetini görmek .cekmeceleri acıp görmek,mutfak altına spot yerleştirmek veya spot lamba için spot yazısı gibi,duvar fayanslarını kendimiz dizayn etmek ,üst acılır kapakları acabilmek,
köşe koltuk secimi mutfaklar için şimdilik bu kadar. herkese kolay gelsin.EMRE sanada kolay gelsin.by

Erdem Mobilya-BURSA/ORHANGAZİ

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2008 21:45 

Sevgili Erdem Mobilya

Mutfak kapaklarını yukardan ><font color="red">değiştir</font id="red">><font color="red">kapak rengi</font id="red">>geçici bir renk seçiyoruz misal <font color="green">kırmızı 1</font id="green"> nolu renk,değişmek istediğimiz kapakların kulplarına tıklıyoruz sonra kaplama ayarlarına girdiğimizde <font color="green">kapak 1</font id="green"> geldiğini görüyoruz ve <font color="green">kapak 1</font id="green"> e istediğimiz rengi atıyoruz.

Spot lamba için <font color="red">Tefriş</font id="red">>a<font color="red">ydınlatma</font id="red">> istediğiniz bir spot lambayı seçin (<font color="green">spot3a</font id="green"> seçtiğiniz üst dolabın altına,<font color="green">spot3b</font id="green"> seçtiğiniz üst dolabın üstüne,<font color="green">spot3c</font id="green"> seçtiğiniz üst dolabın üst ön kısmına yani spotlu taç kullanırsanız tacın altına otomatik yerleşir)istediğiniz üst dolaplara tıklayın.

Duvar fayanslarından neyi kasdettiğiniz tam olarak anlayamadık fakat ister komple duvarı ister sadece tezgah arasına sadece seramik zaten yerleştirebiliyoruz seramik kütüphanemizide zaten özelleştirip kendimiz yeni seramik ekleyebiliyoruz.

Diğerlerine gelince bir sonraki sürüm için olan istekler bölümüne yazabilirsin.http://www.adeko.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1547

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2008 13:02 

Adekoya bir kez daha teşekkür ediyorum.emreyede teşekkür ediyorum.ya arkadaşlar alınmayın adeko ailesine komple teşekkür ediyorum.ve ayrıca bana destekiğini hiç esirgemeyen sevgili adeko yetkili bayisi CİZİMCİ.COM ada sonsuz teşekkür ediyorum.program alırken en önemli konu aslında destek. onun için ADEKO diyorum.saygılarımla ERDEM MOBİLYA

erdemmobilya

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 124 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: