Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ÇİZMCİ
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2008 11:23 

MERHABA SAYFANIZDAKİ ENÇOK BEĞENİLENLER KISMINDA 3. SIRADAKİ BEHÇET MOBİLYAYA ÇİZDİĞİNİZ PROJE VAR BURADA BOY DOLABA FIRINI YERLEŞTİRMİŞSİNİZ BEN BUNU FIRINI ALT DOLAP İBİ GETİRİP PATLATIP YERLEŞTİRİYORUM SİZ NASIL YAPTIN ACABA.KOAY GELSİN

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2008 13:06 

..Çizimci yerine ben cevap vereyim....Kiraz rengindeki mutfağı kastediyorsan...Boy dolap kütüphanesi içindeki boy fırın ve mikrodagla modülünü seç..modül özelliklerine gir...5 ve 6 nolu bölüm özelliklerini çekmece olarak değiştir 5 nolu bölüme tıkla üstteki ölçü bölümüne 30 cm yaz camlı bölümünü işaretle ok tıkla 6 nolu bölümü seç kalanı kutucuğunu işaretle kulp yeri ortada ve üstteki bölümü seç ok tıkla yerleştir dedikten sonra işlem bitmiştir bu kadar basit..

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2008 12:04 

kardeşbu işin boydolaplardan yapıldığına hiç dikkat etmemişim genel modülden yapmaya çalışyordum çok sağol.
çizimciyede bilgi paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum çok centilmenmiymiş acaba[xx(]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2008 12:53 

sevgili ankaraankara bildiğiniz gibi bu ara [url="http://cizimci.com/adeko9.php"]adeko 9[/url] ile çok meşguluz tüyapta programın tanıtımını yaptık program satışları,eğitim ve destekler derken pek vakit bulamıyoruz foruma cevap vermeye

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2008 17:45 

ankaraankara modül özelliklerinin bulunduğu pencerede TİP bölümüde bulunan alt dolap,üst dolap,alt kör üst kör dolaplar,alt bitiş dolabı,üst bitiş dolabı vs şeklindeki modül tiplerini dikkatli bir şekilde incelerseniz çok farklı kombinasyonlarda modül oluşturabileceğinizi görebilirsiniz..Örnek:üst bitiş modülünün özelliklerinde tek kırma cam kapak,tek kırma düz kapak,iki kırma düz kapak gibi farklı kapak çeşitlerinin yer aldığını görebilirsiniz...Örnek 2:80 cm genişliğinde kla*** bir bardaklık yapalım.......Tip bölümünden üst açılı tipi seçin en 80 cm yükseklik 25 cm olsun... üst der bölümü 30 cm alt der bölümü 15 cm girin(alt derinlik ölçüsünü değiştirebilmeniz için özel kutucuğunu işaretlemelisiniz,kapak yok bölümünü işaretleyin,yerleştir dedikten sonra modülü proje uygun bölüme taşımanız gerekiyor..:)

tasarslan

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2008 21:26 

teşekkür ederim arkadaşım yardımın dan dolayı.
ben birde www.autocadokulu.com sayfasın daki foruma katılıyorum çok aktif autocad ğzerine soruların forumda hemen yanıtlanıyor farklı kişiler tarafından .inşallah burasıda öyle olur.iyi akşamlar

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2008 21:56 

Adeko da bütün cad komutlarını kullanabilirsin,üstelik türkçe ç harfi yaz çizgi komutu aktif olur(autocadteki line komutu) :)))

tasarslan

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 7 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: