Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 4 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: kriş
MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2009 15:34 

merhaba ben adeko 4.2 kullanıcısıyım ama herhangi bi eğitim almadım bu konuda ve krişi çizemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2009 12:10 

1.öncelikle hazır oda şek,llerinden L odayı plana yerleştir.
2.kiriş komutuna tıkla çizmiş olduğun duvarın yüksekliği 260 dır bunu unutma lento dediğide yarden krişin alt noktasıdır buda 210 bunlar komut satırında yazar değiştirebilirsin bu değerleri girersen kirişin yüksekliği 40 cm olur 260 dan 210 çıkartırsan 40 cm ok bu değerleri girdik.
3.kirişin genişliğini sorar örnek 30 cm enter
4. kirişin 1. ve 2. noktasını sorar duvarın önce bir ucuna sonra 2. ucuna tıkta kaydırma tarafı olrak mausu odanın iç tarafına tıkla
5.kaydırma mesafesi sorar eğer duvara bitişikse 0 yaz enter de ve kirişi yerleştirir. yapamazsan tekrar sor.

not: 4.2 kullandığın için sorunu cevaplamamışlar 9 al para kazandır ki cevaplasınlar.
[:(!]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2009 14:11 

bence yeterli bilgisi yoksa sol alt köşede (:) başlayan kısmda program zaten sana ne yapıcanı soyluyoo orayı takıp edersen kolaylıkla yaparsın.

just do it

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2009 15:48 

neslihan hanımın firması adeko4,2 lisansını 5 yıl önce bizim haricimizdeki bir bayiiden satın almış olup zamanında o tarihteki elemana eğitiminin verildiğini düşünüyorum

sayın ankaraankara,programı cizimci.com dan satın almayıp başka bir bayiiden almasına rağmen 30/01/2009 tarihindeki forumdaki sorusu üzerine aynı gün içinde kendisiyle irtibata geçip uzaktan destekle pc sine bizzat kendim bağlanıp hatta ses düzeninide halledip aynı zamanda birde sesli olarak kolon ve kiriş hakkındaki eğitimi kendisine verdim vede öğrendi

(4.2 kullandığın için sorunu cevaplamamışlar 9 al para kazandır ki cevaplasınlar<font color="red"></font id="red">) cümlesine adeko ailesi olarak katılmıyorum.Eğer sizin programı satın aldığınız bayii ile aranızda bir problem varsa bunu tüm adeko ailesi ve bayiilerine maal etmeyin lütfen.

www.cizimci.com

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 4 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 139 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: