Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: kp editörü
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2009 21:55 

kapak tanımlama edidörünü acıyorum ve internetten buldugum bir fotograf kapagı eklemek istedigim de olmuyor kaydet secenegi falan yok bunu nasıl programa kaydecegim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2009 22:04 

aşağıda zaten aynı konuyla alakalı bir başlık açmıştın,[V]o konu altına sorunu sormadığın vede teşekkür etmediğin için cevap yazmıyorum,biraz uğraş becerirsin

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2009 21:46 

ŞİMDİKİ YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM COK YARDIMCI OLDUNUZ

BENİM DAHA ÖNCEKİ SORUMA SİZ SADECE KP KOMUTU GİR DEMİŞSİNİZ E GERİSİ ORANIN BEN NASIL ACILDIGINI BİLİYORUM AMA FOGRAG EDİTÖRÜ NASIL KULLANILIR BEN DAHA ÖNCEDE ONUN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEMİŞTİM AMA KONU FARKLI ACILINCA

SADECE KP KOMUTUYLA YETİNDİK NE YAPALIM YARDIMLARINIZ İÇİN YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM İYİ CALIŞMALAR

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Tem 2009 11:48 

<i><b>merhabalar öncelikle kapağın jpg sini C:\Program Files\ADeko 9 Trk\Agrx\Door klasörünün içine atın. Daha sonra adeko yu açıp kp yazıp enter a basın. Açılan sayfada resim yükle ye tıklayın. Door klasörünün içine attığınız resmi gösterin. Aç diyin. Sonraki sayfada kaydet e tıklayın. Yeni açılan sayfada kapak adınızı yazın.Her iki sayfaya da kaydet diyip çıkın. Son olarak adeko yu kapatıp yeniden açın. Kapağınız kütüphaneye eklenmiş olacak. Kolay gelsin.</b></i>

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Tem 2009 22:20 

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by bynsyh</i>

<i><b>merhabalar öncelikle kapağın jpg sini C:\Program Files\ADeko 9 Trk\Agrx\Door klasörünün içine atın. Daha sonra adeko yu açıp kp yazıp enter a basın. Açılan sayfada resim yükle ye tıklayın. Door klasörünün içine attığınız resmi gösterin. Aç diyin. Sonraki sayfada kaydet e tıklayın. Yeni açılan sayfada kapak adınızı yazın.Her iki sayfaya da kaydet diyip çıkın. Son olarak adeko yu kapatıp yeniden açın. Kapağınız kütüphaneye eklenmiş olacak. Kolay gelsin.</b></i>
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

yardımların için teşekkür ederim dediklerini aynen yaptım ve şu anda gayet iyi bir başlangıç oldu şimdiden sizlere iyi çalışmalar dilerim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2009 11:36 

<b><i>Rica ederim. Size de iyi çalışmalar.</i></b>

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 6 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 141 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz