Öncelikle ben CİZİMCİ.COM dan ADEKO yetkili bayii murat
Bilgisayarınızın özelliği render kalitesini hiçbir zaman etkilemez pc özelliği render kalitesiyle değil hızıyla alakalıdır,sizin pc niz render hızı için fena sayılmaz ama biz AMD işlemciyi tavsiye ederiz hız için.
Kaliteye gelince profosyonel render ayarları öyle tarifle olacak bir iş değildir her projeye ve bakış açısına göre değişkendir,özel ışık ayarlarını koordinatlarını ve çözünürlük değerini çok iyi ayarlamak gerektiği gibi önceden render kalitesinde çok büyük bir etken olan malzeme editöründen nesnelerin yansıması parlaklığı ışığa olan tepkisi vesaire gibi ince ayarlar yapılması gerekir ki bu ayarlar her malzeme için farkı değerler gerektirebilir misal açık renkli bir doku ile koyu renkli bir dokunun parlama seviye değerleri farklıdır
Kısacası biz ADEKO 6 yı sattığımız müşterilerimize bu ince ayarları ve detayları haftaiçi mesai sattleri içind 1 yıl boyunca ücretsiz olarak anında (canlı destek) uzaktan yardım ile pc lerine bağlanıp MSN VEYA GOOGLETALK İLE sesli olarak bire bir gösteriyor gerekirse bizim,hazır ince ayarları yapılmış malzeme editörünü hatta modül kütüphanesini onların programına yüklüyor ve her çizdiği projelerine ışıkları nerelerde ve hangi değerlerde olması gerektiğini gölge ve kalite ayarlarını görerek tarif ediyoruz
Sizde programı hangi bayii den almışsanız onlarla irtibata geçin yetkili bayii lerde uzaktan erişim hizmeti var size yardımcı olacaklardır.
Bu arada ADEKO 6 ya yeni başladıysanız bence çokta profosyonel render için okadar acele etmeyin,bizim hayatımız render la geçiyor kalitenin sonu yok çünkü,hergün bişeyler keşfediyorsunuz,zaten programı aldığınız bayii makul kalitedeki render ayarlarını göstermiş olması gerekiyor.
Şukadarınıda söyleyeyim ki cok programları inceliyoruz dünyada henüz mutfak çizim programlarında ADEKO 6 nın render kalitesinde daha hızlı render yapan program yok emin olabilirsiniz,mutfak çizim programları arasında diyorum,değişik amaçlı daha kaliteli render yapan programlarda var fakat hem çok uçuk rakamlar olduğu gibi adam gibi destek hizmetleride olmadığı gibi bir mutfak projesini bir tam günde ancak çizebilir ve 1 ila 2 günde rendera bırakmanız gerekebilir. [:)]
İYİKİ ADEKO VAR
www.cizimci.com