Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: DESTEK
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2008 18:41 

<font face="Courier New"></font id="Courier New"><font face="Georgia"></font id="Georgia"><font size="4"></font id="size4"><font color="brown"></font id="brown"> Selam ADEKO ailesi ben Antakya'dan Canan Büro Mobilyalarında Tekniker olarak çalışıyorum ve Adeko6 kullanıyor ve yeni öğreniyorum adekonun kullanım kolaylığı ve göresel zenginliği bize kendi çizimlerimizi ve tasarımlarımızı çok daha kolay olarak ifade etmemizi sağlıyor ve ortaya çıkan tasarımlar sonrasında müşteriyi ikna etmenize gerek kalmıyor çünkü adeko bunu bizim yerimize görsel olarak yapıyor her meslektaşımızında kolaylıkla bu proğramı kullanabileceğinden eminim Adeko proğramı satmakla kalmıyor uzaktan destek proğramı ile bire bir eğitim veriyor ve günün her saatinde diğer proğramları aldığınızda eğitimi seminerler halinde alırsınız ve herhangi bi sorunla karşılaştığınızda bir sonraki eğitim gününü beklemek zorunda kalırsınız ama ADEKO bu konuda sürekli yardım ediyor ve işlerinizin aksamamasına müşterimize bir an önce tasarımlarımız sunmamız için desteklerini esirgemiyor. kısa zamanda adekoyu iyi bi şekilde öğrendim tabiki eksiklermde olacaktır destek sayesinde onlarıda öğreneceğime inanıyorum. Teşekkürler ADEKO ailese ve CİZİMCİ.com

HAKAN....[:)]

slm

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2008 19:13 

Sevgili copil84 Cizimci.Com Kocaeli'de olmasına rağmen Antakya'dan program satın almak için Cizimci.Com'u tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

www.cizimci.com

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2008 10:52 
Site Admin

Muhabbetiniz daim olsun!

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni bir başlık gönderCevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   [ 3 mesaj ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 79 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz