Bende 9 versiyonuna ücretsiz yükseltme yapılan bir firmayım. Ray dolap programını alacağım ama ben zaten 6 ile birşeyler yapıyordum. Yalnız 9 versiyonunda ücretsiz yükseltme yapmadan önce bu kapakların yeni versiyonda olmadığı söylenmeli. Ben neden kaldırıldığını anlayamadım.
Yıllarca finans sektöründe çalıştım 1988 yılından beridir paket program kullanırım. Paket program üreten firmaların gelişmeye başladıklarında içine düştükleri en büyük yanlış bence programları olabildiğince modüle bölerek daha fazla kazanç elde etmeye çalışmaları.
Her firma için her modül tabiki gerekli değildir. Ama ben bu ülkede SSK modülünden bağımsız. Aylık Sigorta Prim Bildirgesini ayrı bir modül olarak satan paket program bile kullandım.
Adeko geliştiricileri umarım bu tür paket program üreticilerinin düştüğü yanlışa(bana göre) düşmezler.
Ray Dolap programı ben adekoyu alırken planda yoktu. Ayrı Satılması mantıklı. 6 dan 9 a ücretsiz yükseltmede ray dolap da %50 indirimli sunularak yada eski kapaklar 9 da tutularak bir jest yapılabilirdi.
Saygılar.
İlker Semercioğlu
www.agmaluminyum.com